بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از کتابخانه مرکزی

مطابق سنوات گذشته قرار بر ارائه گزارش عملکرد نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به معاونت محترم تحقیقات و فناوری بود که امسال با حسن تدبیر و نظر جناب آقای دکتر سجادی قرار بر حضور در کتابخانه شد تا ضمن بازدید و عرض خداقوت به تیم پایگاه عرضه اطلاعات پزشکی گزارش را نیز دریافت نمایند. که این مهم روز سه شنبه مورخ ۹۷/۳/۸ انجام گرفت و طی این بازدید جناب آقای دکتر سجادی ضمن عرض خسته نباشید به پرسنل کتابخانه در جریان فعالیتهای مربوط به فرایند انتخاب کتاب (مجموعه سازی) و عملکرد کتابخانه دانشگاه در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قرار گرفته و گزارش کاغذی آن نیز تقدیم حضورشان گردید. از سویی به بیان نقطه نظرات و تبادل نظر در باب نقاط قوت و ضعف پرداخته شد. که در ادامه با بازدید از آرشیو و انبار راکد گزارشی از کتب وجینی و کتابخانه راکد نیز ارائه گردید.