بازدید اعضای هیأت ممتحنه و ارزشیابی پرستاری وزارت بهداشت

پیرو درخواست و پیگیری به عمل آمده در خصوص تأسیس و راه‌اندازی رشته‌های دکترای پرستاری و کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس‌ها، اعضای هیأت ممتحنه و ارزشیابی پرستاری وزارت بهداشت در تاریخ ۱۱ تیرماه از دانشکده پرستاری، کتابخانه مرکزی دانشگاه، مرکز مهارتهای بالینی، مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی علامه بهلول گنابادی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و خوابگاه های دانشجویی پردیس دانشگاه بازدید بعمل آوردند.

سامانه تور مجازی کتابخانه مرکزی

به اطلاع کاربران محترم کتابخانه مرکزی می رساند سامانه تور مجازی کتابخانه که قبلا رونمایی و خبر آن اعلام گردیده بود با زحمات مرکز رایانه و گروه پرستاری دانشگاه بارگزاری محتوای آن کامل و آماده بازدید مجازی کاربران قرار گرفت.

آدرس اینترنتی: www.tour.gmu.ac.ir

نصب غش گیر ثابت قفسه های کتاب کتابخانه مرکزی

استحکام بخشی و تکمیل سازه قفسه ها شامل نصب غش گیر ثابت انجام گردید.

سامانه اعلام مجلات نامعتبر و جعلی وزارت بهداشت

مجلات علمی همواره در زمره مهمترین ابزار نشر و دریافت دانش روزآمد در حیطه های موضوعی مختلف محسوب شده اند. متاسفانه این رسانه در سال های اخیر به شکلی فزاینده مورد سوءاستفاده سودجویان در محیط وب قرار گرفته است به گونه ای که در بسیاری از موارد این افراد با راه اندازی وب سایت هایی از مجلات جعلی و نامعتبر اقدام به فریب نویسندگان و دریافت مبالغی از ایشان با عنوان هزینه انتشار مقاله می نمایند. پذیرش و انتشار مقاله در این مجلات اغلب به سرعت و بدون طی فرایند داوری علمی و ادبی صورت می گیرد.

با توجه به پیچیدگی فرآیند شناسایی مجلات نامعتبر و جعلی و لزوم معرفی این دسته از مجلات به جامعه پزشکی کشور که به سبب ماهیت کاری خطیر خود، نیازمند دسترسی به مجلات و مقالات روزآمد و معتبر می باشند. فهرست مجلات نامعتبر و جعلی تهیه و از طریق آدرس  http://blacklist.research.ac.ir در دسترس پژوهشگران قرار گرفته است. این فهرست در زمان تهیه این متن، دربرگیرنده بیش از ۲۰۰۰ عنوان مجله جعلی و نا معتبر است. انتشار مقاله در مجلاتی که در این فهرست قرار می گیرند، مشمول پاداش و تشویق مقاله، امتیاز ترفیع و ارتقاء، دفاع از پایان نامه و ارائه جهت شرکت در جشنواره ها نخواهد بود.لازم به ذکر است که تاریخ اقدام برای اعمال بی اعتباری مجلات مذکور، در ستون APP Date) یعنی APPlication Data) مشخص شده و مقالات منتشر شده در این مجلات پس از تاریخ مندرج در ستون سمت راست صفحه با عنوان APP Date نامعتبر تشخیص داده می شوند. در صورت شناسایی یک مجله به عنوان مجله نامعتبر و درج آن در فهرست مذکور، به طور خودکار تاریخ APP Date آن ۳ ماه پس از تاریخ ثبت در سامانه درج می شود.

امکان تهیه فایل خروجی از فهرست مجلات به شکل pdf، Excel و یا چاپ در این سامانه نیز وجود دارد، هر چند به دلیل افزوده شدن مکرر مجلات به فهرست مذکور، توصیه می شود همیشه از گزینه جستجوی استفاده کرده و به صورت در لحظه اقدام به جستجوی عنوان مجله مذکور نمود.

لازم به ذکر است که این سامانه یکی از سامانه‌های دوازده‌گانه «نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران» با نام اختصاری (نوپا)ست که در درگاه اختصاصی آن در آدرس http://research.ac.ir در دسترس است.

سامانه منبع‌یاب (Resource Finder)

به اطلاع کاربران می‌رساند اطلاعات بیش از ۸۰،۰۰۰ عنوان منبع اطلاعاتی الکترونیک شامل کتاب، مجله، فیلم و تصاویر آموزشی، راهنما و بانک اطلاعاتی از طریق سامانه منبع‌یاب (Resource Finder) در آدرس http://rsf.research.ac.ir در دسترس همکاران قرارگرفته است. این سامانه دربرگیرنده اطلاعات دسترسی به بیش از ۴۰،۰۰۰ عنوان مجله الکترونیک و حدود ۴۰،۰۰۰ عنوان کتاب الکترونیک شامل تمام مجلات، کتاب‌ها و بانک‌های اطلاعاتی مورد اشتراک وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و نیز تمامی مجلات نمایه شده در بانک‌های اطلاعاتی معتبر ISI، PubMed و Scopus است. امکان جستجو و بازیابی منابع اطلاعاتی به صورت جستجوی لغتی و موضوعی و نیز دسترسی به فهرست و اطلاعات مجلات نمایه شده در بانک‌های اطلاعاتی ISI و Scopus در این سامانه فراهم شده است. در این سامانه، رنگ علامت مقابل هر منبع در ستون سمت راست با نام Details، نشانگر وضعیت دسترسی به آن منبع است؛ به نحویکه نشان سبز در ستون مذکور به مفهوم وجود اشتراک، نشان نارنجی به مفهوم دسترسی رایگان (Open Access) و نشان خاکستری به معنای دسترسی در حد چکیده است. با کلیک روی عنوان هر مجله یا کتاب می‌توان به طور مستقیم به آدرس اینترنتی و محتوای مجله و یا کتاب مذکور دسترسی پیدا کرد.

نمایش 5 - 1 از 123 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5