فهرست مجلات خارج شده علوم پزشکی کشور از بانک‌های اطلاعاتی PubMed و Scopus

به اطلاع کاربران محترم می رساند فهرست مجلات خارج شده علوم پزشکی کشور از بانک‌های اطلاعاتی PubMedو Scopusدر چهار سال گذشته پیوست می گردد. لذا با توجه به لزوم حفظ نمايه‌های مجلات ترتيبی اتخاذ فرمائيد که از واگذاری و عقد قراردادهای نشر مجلات با ناشرين و موسساتی که بخش عمده‌ای از مجلات آن‌ها از بانک‌های اطلاعاتی معتبر خارج شده‌اند خودداری شود.

دسترسی به فایل Pdf سه پایان نامه دکترای دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور

به اطلاع پژوهشگران می رساند فایل PDF سه عنوان رساله دکترای با عناوین ذیل:

۱. بررسی اثربخشی داروی رایلوزول در مقایسه با پلاسبو در درمان وابستگی به متامفتامین، آقای محمدهادی فرح زادی.

۲. بررسی متابولیت های  مغز با طیف سنجی تشدید مغناطیسی (MRS) در معتادان به سوء مصرف مت آمفتامین با نقایص شناختی،خانم حمیده بخشی نژاد.

۳. بررسی جامعه شناسی عملکرد سازمان های مردم نهاد در حوزه درمان سوء مصرف مواد مخدر، خانم فاطمه صرامی فروشانی.

که با حمایت دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور انجام شده، جهت بهره برداری در پورتال کتابخانه دیجیتال دانشگاه بارگذاری شده است، محققین گرامی از طریق آدرس http://diglib.gmu.ac.ir/ و با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور می توانند نسبت به دانلود فایل های مذبور اقدام نمایند. قابل ذکر می باشد جهت مشاهده و تورق فایل ها، نیاز به لاگین نمی باشد.

نمایشگاه کتاب بمناسبت هفته پژوهش در آذر ماه 98 با تخفیف ویژه برای دانشجویان در پردیس دانشگاه

همزمان با هفته پژوهش، نمایشگاه کتاب با تخفیف بین 15 تا 50 درصدی در محل ورودی سالن همایش‌های کوثر با حضور مسوولین دانشگاه گشایش یافت.

در این نمایشگاه، حدود هزار عنوان کتاب‌ در زمینه علوم زیستی (پزشکی، پرستاری، مامایی، بهداشت و ...) و عمومی از ده ناشر کشوری ارائه شده است.علاوه بر تخفیف بین 15 تا 50 درصدی، دانشجویان می‌توانند از بن‌های خرید کتاب به مبلغ دویست هزار ریال استفاده کنند.این نمایشگاه کتاب تا پایان هفته پژوهش، همه‌روزه، صبح و عصر، پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

همزمان با هفته پژوهش سال 98، نمایشگاهی از کتب اهدایی در محل ورودی کتابخانه مرکزی دانشگاه گشایش یافت

در این نمایشگاه کتاب‌هایی ارائه شده است که یا چاپ جدید آن در کتابخانه موجود است و یا بیش از نیاز در کتابخانه وجود دارد.
مجتبی ازقندی شهریمدير اطلاع رساني پزشكي و منابع علمي دانشگاه گفت:  کتب وجین شده از کتابخانه مرکزی در این نمایشگاه عرضه شده است و به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه کتب اهدایی امسال 700 عنوان کتاب در 850 نسخه ارائه شد
.

معرفی علم نت ( جویشگر علمی فارسی )

شرکت دانش بنیان دادگان کاوند فهیم به عنوان یکی از واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه قم از سال ۱۳۹۵ موفق به طراحی یک موتور جستجوی خاص منظوره برای جستجوی در اسناد علمی فارسی با نام "علم نت" Elmnet.irشده است.

علم نت یک جویشگر علمی فارسی است که با رویکردی شبیه به گوگل اسکالر و با تمرکز بر اسناد علمی فارسی طراحی شده است. این جویشگر سایت های نمایه کننده اسناد علمی مانند Magiran, Noormags, SID, Ensani، سیویلیکا، ایرانداک و هم چنین سایت های اصلی نشریات علمی پژوهشی را ایندکس کرده و در قالب یک جویشگر تخصصی و در اختیار پژوهشگران قرار می دهد.در حال حاضر جستجو در بیش از ۰۰۰/۵۰۰/۴ سند علمی شامل کتاب، مقاله کنفرانس، مقاله نشریه و پایان نامه از طریق علم نت فراهم شده است.هدف از طراحی این محصول، کاهش هزینه های زمانی و مالی پژوهشی و افزایش کیفیت پژوهش های انجام شده در زبان فارسی است.

از قابلیت های این جویشگر می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

·         جامع ترین بانک منابع علمی فارسی منتشر شده در وب.

·         جستجوی یکپارچه، استاندارد و قوی در منابع علمی.

·         شناسایی موضوعات علمی داغ در حوزه های مختلف پژوهشی.

·         امکان ایجاد رزومه علمی پژوهشی توسط پژوهشگران.

·         امکان استعلام عنوان پژوهش به منظور پیشگیری از انجام تحقیقات تکراری.

جهت اطلاع بیشتر در خصوص ویژگی ها و امکانات منحصر به فرد این جویشگر می توانید از قسمت منابع کمک آموزشی استفاده نمایید.

نمایش 5 - 1 از 179 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5