برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگزاری کتابخانه های دانشگاه

اولین جلسه شورای سیاستگزاری کتابخانه های دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱/۲۱ در محل کتابخانه مرکزی با حضور اعضای ثابت و مشاور شورا برگزار گردید.

در این جلسه ضمن هم اندیشی در مورد اهداف شورای مذکور به بررسی برخی نقاط ضعف و قوت کتابخانه ها و ارائه راهکارهای مناسب جهت حل آن پرداخته شد.

مهلت ثبت نام بن خرید کتاب تمدید شد

مهلت ثبت‌نام تا پایان روز دوشنبه ۲۶ فروردین تمدید شد

دانشجویانی که در ثبت نام بن کارت روش کارت فیزیکی را انتخاب نموده اند می‌توانند با در دست داشتن کارت ملی و کد پیگیری ثبت نام از تاریخ ۲۹ فروردین به شعب منتخب بانک شهر مراجعه و بن کارت خود را دریافت کنند.

راهنمای ثبت نام و خرید بن کارت

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاستهای ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور،  هر ساله در ایام برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارت ویژه خرید یارانه ای کتاب را در اختیار دانشجویان، طلاب، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها قرار می دهد. در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز این کارت با شرایط ذیل در اختیار متقاضیان قرار می گیرد:

بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت نام:  از   روز سه‌شنبه ۲۰ فروردین تا پایان روز دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸  از طریق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir است.

زمان ثبت ‌نام بن خرید کتاب اساتید حوزه و دانشگاه اعلام شد (اردیبهشت سال 1398)

سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از افزایش 60 درصدی بن خرید کتاب اساتید حوزه و دانشگاه خبر داد.

ایوب دهقانکار گفت: بن خرید کتاب اساتید دانشگاه در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران 60 درصد افزایش پیدا کرده است و به مبلغ 400 هزار تومان رسیده است  وی ادامه داد: بر این اساس سهم اساتید 200 هزار تومان و سهم معاونت امور فرهنگی 200 هزار تومان خواهد بود.

زمان ثبت نام نیز گفت:زمان ثبت‌نام بن خرید کتاب اساتید حوزه و دانشگاه از روز سه‌شنبه (20 فروردین ماه) آغاز خواهد شد و تا پایان روز شنبه (24 فروردین ماه)ادامه خواهد داشت.همچنین بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب مبلغ ١٥٠ هزار توماناست که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان و طلاب ٩٠ هزار تومان استو ٦٠ هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی تامین خواهد کرد.

به گفته دهقانکار افزایش ٥٠ درصدی یارانه خرید کتاب دانشجویان و 60 درصدی اساتید حوزه و دانشگاه در راستای حمایت از اقتصاد نشر و توجه به توسعه فرهنگ مکتوب و کتاب و کتابخوانی در کشور صورت گرفته است. دانشجویان، طلاب واساتید حوزه و دانشگاه می‌توانند برای چگونگی از شرایط و نحوه ثبت‌نام به سایتTIBF.IR مراجعه کنند.

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ٤ تا ١٤ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

اعلام تغییر آدرس دسترسی به دو مجموعه JCR و ESI

به اطلاع کاربران محترم می‌رساند آدرس دسترسی به دو مجموعه Journal Citation Reports که در برگیرنده مقادیرImpact factor مجلات نمایه شده در بانک اطلاعاتی ISI است و نیز مجموعه Essential Science Indicatorsکه ارائه کننده فهرست دانشمندان ۱% پُراستناد برتر، مجلات،‌ موسسات و دانشگاه‌‌های مربوطه است، از آدرس‌های قبلی به ترتیب به دو آدرس جدیدhttps://jcr.clarivate.com و https://esi.clarivate.com تغییر یافته است.

برگزاری کارگاه "آشنایی مقدماتی با منابع کتابخانه و خدمات آن "ویژه دانشجویان جدیدالورود بهمن۹۷ (گروه پرستاری)

کتابخانه مرکزی با هدف ارتقاء سطح دانش دانشجویان در خصوص نحوه استفاده از منابع کتابخانه و آشنایی با خدمات آن اقدام به برگزاری کارگاه طبق برنامه نمود.

لازم به ذکر است این کارگاه در شروع هر ترم تحصیلی توسط کارشناسان کتابخانه برای دانشجویان جدیدالورود برگزار می شود.

نمایش 5 - 1 از 148 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5