بازدید دانش آموزان مدرسه نمونه شهید هاشمی نژاد از کتابخانه مرکزی

در روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۰/۵ تعداد ۱۰۰ دانش آموز پسر مدرسه نمونه شهید هاشمی نژاد ضمن بازدید از واحدهای مختلف دانشگاه (آزمایشگاه، Skill Lab و ....) از کتابخانه مرکزی بازدید کردند. در این بازدید مسوول کتابخانه ضمن معرفی بخشها و منابع اطلاعاتی به نحوه استفاده از مجموعه  اشاره نمودند.

تور تحقیقاتی ویژه دانشجویان بمناسبت هفته پژوهش ۹۷

بمناسبت هفته پژوهش تور تحقیقاتی ویژه دانشجویان شامل بازدید از دو کارخانه صنایع دیرگداز و چینی تقدیس در روز چهارشنبه 97/۹/28 انجام شد.

در این بازدیدها دانشجویان با مراحل ساخت و تولید این دو کارخانه همچنین فرایندهای تحقیق و توسعه صنعتی آشنا شدند.

نمایشگاه کتب اهدایی بمناسبت هفته پژوهش ۹۷ گشایش یافت

همزمان با هفته پژوهش، نمایشگاه کتب اهدایی در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه گشایش یافت.

در گرامیداشت هفته پژوهش، نمایشگاه کتب اهدایی در کتابخانه مرکزی پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد.در این نمایشگاه ۶۶۰ عنوان کتاب در قالب ۱۰۰۰ نسخه از کتب وجین شده از کتابخانه مرکزی عرضه گردید.کتاب‌های ارائه شده در این نمایشگاه یا چاپ جدید آن در کتابخانه موجود است و یا بیش از نیاز در کتابخانه وجود دارد که به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

برپایی نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش ۹۷

در گرامیداشت هفته پژوهش، نمایشگاه کتاب با تخفیف ۳۵ درصدی در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه گشایش یافت. همزمان با روز پژوهش، این نمایشگاه کتاب با حضور امام جمعه، رئیس دانشگاه، معاون فرماندار، معاون تحقیقات و فناوری، معاون آموزشی، معاون دانشجویی ـ فرهنگی و جمعی از اعضای هیأت علمی، اساتید، مدیران، دانشجویان و کارشناسان معاونت‌های مختلف دانشگاه و بیمارستان علامه بهلول گنابادی در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه افتتاح شد.

در این نمایشگاه، کتاب‌های متنوعی در زمینه علوم زیستی(پزشکی، پرستاری، مامایی، بهداشت و ...) و عمومی توسط یکی از ناشرین کشوری ارائه شده است. یادآور می‌شود این نمایشگاه تا پایان هفته پژوهش ۹۷/۹/۲۵ لغایت ۹۷/۱۰/۲ همه‌روزه، صبح و عصر، پذیرای بازدید علاقه‌مندان می باشد.

برگزاری ۱۱جلسه کارگاه "آشنایی مقدماتی با منابع کتابخانه و خدمات آن "ویژه دانشجویان جدیدالورود مهر۹۷

کتابخانه مرکزی با هدف ارتقاء سطح دانش دانشجویان در خصوص نحوه استفاده از منابع کتابخانه و آشنایی با خدمات آن اقدام به برگزاری کارگاه طبق برنامه نمود.

لازم به ذکر است از ابتدای مهر ماه ۹۷ تاکنون ۱۱ جلسه کارگاه توسط کارشناسان کتابخانه برای دانشجویان جدیدالورود برگزار شده است.

نمایش 5 - 1 از 141 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5