معرفی علم نت ( جویشگر علمی فارسی )

شرکت دانش بنیان دادگان کاوند فهیم به عنوان یکی از واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه قم از سال ۱۳۹۵ موفق به طراحی یک موتور جستجوی خاص منظوره برای جستجوی در اسناد علمی فارسی با نام "علم نت" Elmnet.irشده است.

علم نت یک جویشگر علمی فارسی است که با رویکردی شبیه به گوگل اسکالر و با تمرکز بر اسناد علمی فارسی طراحی شده است. این جویشگر سایت های نمایه کننده اسناد علمی مانند Magiran, Noormags, SID, Ensani، سیویلیکا، ایرانداک و هم چنین سایت های اصلی نشریات علمی پژوهشی را ایندکس کرده و در قالب یک جویشگر تخصصی و در اختیار پژوهشگران قرار می دهد.در حال حاضر جستجو در بیش از ۰۰۰/۵۰۰/۴ سند علمی شامل کتاب، مقاله کنفرانس، مقاله نشریه و پایان نامه از طریق علم نت فراهم شده است.هدف از طراحی این محصول، کاهش هزینه های زمانی و مالی پژوهشی و افزایش کیفیت پژوهش های انجام شده در زبان فارسی است.

از قابلیت های این جویشگر می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

·         جامع ترین بانک منابع علمی فارسی منتشر شده در وب.

·         جستجوی یکپارچه، استاندارد و قوی در منابع علمی.

·         شناسایی موضوعات علمی داغ در حوزه های مختلف پژوهشی.

·         امکان ایجاد رزومه علمی پژوهشی توسط پژوهشگران.

·         امکان استعلام عنوان پژوهش به منظور پیشگیری از انجام تحقیقات تکراری.

جهت اطلاع بیشتر در خصوص ویژگی ها و امکانات منحصر به فرد این جویشگر می توانید از قسمت منابع کمک آموزشی استفاده نمایید.

برگزاری کارگاه بمناسبت هفته پژوهش با عنوان" جستجوی پیشرفته منابع بالینی" آذر ۹۸

به اطلاع کلیه اساتید، پژوهشگران، کادر بالین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند مدیریت اطلاع رسانی و تامین منابع در نظر دارد کارگاهی بمناسبت هفته پژوهش با عنوان" جستجوی پیشرفته منابع بالینی"روز چهار شنبه مورخ  ۲۷/ ۰۹ / ۹۸ در محل سالن آموزش منابع الکترونیک (طبقه دوم کتابخانه مرکزی ) از ساعت۳۰ / ۸ لغایت ۳۰ / ۱۱ برگزار نماید. علاقمندان به شرکت در این کارگاه با مراجعه حضوری یا تماس با اداره اطلاع رسانی و ترجمان دانش (۳۹۴) جناب آقای مهندس داستانی یا (۱۶۲) سرکار خانم فیض یا آقای کرامتی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

گروه هدف : اساتید، پژوهشگران، کادر بالین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

نمایشگاه کتب اهدایی به مناسبت هفته پژوهش آذر 98

نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش با اهداء بن خرید کتاب دانشجویی آذر ۹۸

بازدید حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد از کتابخانه مرکزی

حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد دربازدید از کتابخانه‌ مرکزی بمناسبت هفته کتاب گفتند: در قرآن کریم در سوره علق در اولین آیه از خواندن و تعلیم و تعلم و کار با قلم تجلیل به عمل آمده است و معجزه جاویدان پیامبر اسلام(ص) کتاب است که از لحاظ فصاحت و بلاغت و اثرگذاری و محتوای علمی و... یک معجزه است.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: در روایات از کتاب به عنوان باغ و بوستان دانشمندان یاد شده است که باید فرهنگ کتابخوانی در بین ما مسلمانان از همه مردم جهان بیشتر باشد که متاسفانه وضعیت مطلوبی نداریم. اگر خواسته باشیم فرهنگ مطالعه نهادینه شود لازم است از همان دوران کودکی فرزندان را با کتاب های مفید و مذهبی آشنا کنیم تا با مطالعه خو بگیرند و اگر این فرهنگ تقویت شد هم بهتر تربیت میشوند و هم درموفقیت تحصیلی و خدمات آینده آنها تاثیرگذار خواهد بود.

در پایان این بازدید با هدایایی از زحمات کتابداران تجلیل شد.

نمایش 5 - 1 از 175 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5