دسترسی به پایگاه اطلاعاتی Web of Science ، JCR ، , ESI

دسترسی به پایگاه اطلاعاتی Web of Science، JCR(Journal CitationReports)  و ESI (Essential Science Indicators)  تا اطلاع ثانوی از طریق آدرس های wosg.ir و ... امکان پذیر می باشد.

اخذ مجوز خرید رایانه، پرینتر تحت شبکه و ....

با تلاش و پیگیری جناب آقای مصباح کارشناس محترم IT در حوزه معاونت تحقیقات و مدیریت اطلاع رسانی پزشکی در آخرین جلسه کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه که در محل سالن اجلاس حوزه ریاست به تاریخ ۹۸/۷/۱۷ برگزار شد ضمن اخذ مجوز خرید ۵ دستگاه رایانه، ۱ دستگاه پرینتر تحت شبکه (جهت بهره برداری پرسنل و تجهیز سالن های محققان) همچنین موفق به اخذ مجوزهای موثر و مفیدی شامل اخذ یک ترابایت فضا جهت بارگذاری محتواهای آموزشی و اطلاعاتی در پرتال کتابخانه دیجیتال و نیز راه اندازی سامانه نام کاربری یکتا که هر کدام می تواند منشا اثرات مثبت و موثری در سازمان های ذیربط گردد شدند.

برگزاری جلسه بررسی راهکارهای ارتقاء وبومتریک دانشگاه

پیرو جلسات یک ماه اخیر پرسنل مدیریت اطلاع رسانی پزشکی با معاونت محترم تحقیقات همچنین مدیر محترم IT دانشگاه که به بررسی راهکارهای ارتقاء وبومتریک می پرداخت چهارمین جلسه به تاریخ ۹۸/۷/۲۰ و با حضور سرکار خانم دکتر خسروان، آقایان ازقندی، داستانی و مصباح برگزار گردید که در نهایت قرار بر جمع بندی نقاط قابل پیگیری جهت گزارش به کمیته وبومتری و نیز تقسیم آنها به افراد و تیم های مختلف جهت انجام، شد.

ارزیابی نیازهای اطلاعاتی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه ۹ آمایشی کشور از طریق پرسشنامه الکترونیکی

اساتید ارجمند دانشجویان گرامی و کارکنان محترم  در نظر داریم با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و همکاران دانشگاههای علوم پزشکی کشور در شناسایی و بهره گیری از انواع منابع اطلاعاتی و همچنین ابزارها و بسترهای ارتباطات علمی نظیر پایگاههای اطلاعاتی، وب سایت مجله ها و کتابهای الکترونیک در موضوع های مرتبط با رشته های گوناگون علوم پزشکی، یک بسته آموزشی غیرحضوری یا مجازی مرتبط با مباحث اطلاع رسانی پزشکی و سواد اطلاعاتی تهیه و تولید کنیم . این پرسشنامه آنلاین برای اطلاع از نوع نیاز تخصصی شما به انواع مفاهیم و منابع اطلاعاتی موجود است و بر اساس ماموریت تعیین شده از سوی مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت در کارگروه مشترک دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه 9 آمایشی کشور تدوین شده است، خواهشمند است با تکمیل فرم مربوطه در تارنمای ذیل ما را در انجام این ماموریت یاری نمایید.

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود مهر 98

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم جدیدالورودی  که در روز ثبت نام فرم عضویت کتابخانه مرکزی را تکمیل نموده اند می رساند عضویت شان فعال و طبق مقررات می توانند از  منابع کتابخانه استفاده نمایند.

نمایش 5 - 1 از 165 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5