بخشودگی جرایم دیر کرد کتاب بمناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار (آبانماه 97)

بمناسبت هفته کتاب ، کتابخوانی و روز کتابدار

جلسه هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی کتابخانه بیمارستان علامه بهلول با مشارکت کتابخانه مرکزی دانشگاه

جلسه هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی کتابخانه بیمارستان علامه بهلول با مشارکت کتابخانه مرکزیدانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که در روز یکشنبه مورخ 97/8/6 در محل کتابخانه مرکزی برگزار شد مدیر اطلاع رسانی و تامین منابع علمی دانشگاه پس از توضیح در خصوص نقش کتابخانه در بیمارستان ها به بیان نقطه نظرات و راهکارهایی در باب فراهم نمودن زیر ساخت های لازم جهت پویایی و روزآمدی این بخش مهم در بیمارستان پرداختند که پس از بیان اظهارات سایر شرکت کنندگان از جمله آقای دکتر جاویدی معاون آموزشی بیمارستان، آقای دکتر مهدوی سوپروایزر آموزشی و مسوول کتابخانه بیمارستان، آقای اعلمی کارشناس آموزشی بیمارستان و کارشناسان کتابخانه، آقای دکتر جاویدی بعنوان حسن ختام بحث، قول مساعدت دادند که رویکرد بیمارستان مساعدت و حل مسائل آن بصورت علمی و کارشناسی خواهد بود.

برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب " نامیرا "

به اطلاع کاربران کتابخانه می رساند هیآت مجمع الذاکرین حضرت زهرا(س) نوقاب با همکاری کتابخانه عمومی حاج عبدالهی اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب " نامیرا " نوشته صادق کرمیار نموده است.

علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه و دریافت کتاب به کتابخانه های عمومی سطح شهر مراجعه نمایند.

برگزاری کارگاه مقدماتی کتابخانه مرکزی ویژه دانشجویان جدیدالورود مهر 97

ضمن تبریک قبولی در دانشگاه به اطلاع دانشجویان جدیدالورود (کارشناسی، کارشناسی ارشد و پزشکی) می رساند چنانچه تاکنون آمادگی خود را جهت شرکت در کارگاه مقدماتی"آشنایی با خدمات و منابع کتابخانه"اعلام نکرده اند هر چه سریعتر به کتابخانه مرکزی مراجعه فرمایند.

لازم به توضیح است در صورت عدم شرکت در کارگاه فوق، عضویت دانشجو غیر فعال خواهد شد.

کارگاه های برگزار شده:

1. دوشنبه           مورخ    97/7/16        ساعت 8 الی 10               گروهی از دانشجویان پزشکی
  2. دوشنبه           مورخ    97/7/16        ساعت 14 الی 16             گروه اتاق عمل و گروه هوشبری
  3. سه شنبه        مورخ    97/7/17        ساعت 8 الی 10               گروه علوم آزمایشگاهی و گروه بهداشت عمومی
  4. سه شنبه        مورخ    97/7/17        ساعت 10 الی 12             گروه بهداشت محیط
  5. سه شنبه        مورخ    97/7/17        ساعت 14 الی 16             گروه بهداشت حرفه ای
سامانه علم‌سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

آدرس: http://isid.research.ac.ir

علم سنجي(Scientometrics) دانش اندازه گيري و تحليل علم است كه به سنجش توليدات علمي پژوهشگران، دانشگاه‌ها و كشورها در قالب متغيرهاي كمي مي‌پردازد. شاخص‌هاي علم سنجي شامل شاخص‌هاي ارزيابي كميت و كيفيت برونداد علمي پژوهشگران است كه مي‌تواند مبناي ارزشيابي، رتبه بندي و ارتقاء اعضاي هيات علمي قرار مي‌گيرد.

سامانه علم سنجي اعضاي هيأت علمي(Iranian Scientometric Information Database - ISID)  در سال ۱۳۹۴با هدف استخراج و نمايش به روز شاخص‌هاي علم سنجي اعضاي هيات علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ايران توسط مركز توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات علمي معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كشور طراحي، پياده سازي و اجرا شده است. در سامانه ISID  اطلاعات عمومي اعضاي هيات علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور شامل نام و نام خانوادگي، دانشگاه، دانشكده و مركز تحقيقاتي محل خدمت، رتبه علمي، رشته و آخرين مقطع تحصيلي توسط كارشناسان علم سنجي معاونت‌هاي تحقيقات و فن آوري دانشگاه‌هاي علوم پزشكي درج شده است. شاخص‌هاي علم سنجي اعضاي هيات علمي در اين سامانه شامل تعداد مقالات منتشر شده، تعداد كل استنادات دريافت شده، ميانگين استناد به ازاي هر مقاله، شاخص  h-Index، شاخصh-Index بدون خوداستنادي ، شاخصh-Index  بدون خوداستنادي نويسندگان و شاخصh-Index بدون استنادات كتاب مي‌باشد.

روش جمع آوري و ارائه اطلاعات

·         شيوه چيدمان نتايج در سامانهISID به صورت پيش فرض بر اساس شاخصh-Index افراد است. لازم به ذكر است كه ترتيب مذكور را مي‌توان با كليك بر روي فلش قرار گرفته در كنار عنوان هر يك از سرستون‌هاي موجود در صفحه اصلي تغيير داد.

·         در سامانه علم سنجي اعضاي هيات علمي امكان فيلتر كردن اطلاعات بر اساس عنوان دانشگاه، مركز تحقيقات، رشته و مقطع تحصيلي وجود دارد. علاوه بر آن، جستجوي افراد بر اساس نام و نام خانوادگي نيز امكان پذير مي‌باشد.

·         شاخص هيرش ياh-index از شاخص‌هاي مهم علم سنجي است كه در سال ۲۰۰۵توسط دكتر جرج هيرش استاد فيزيك دانشگاه به منظور محاسبه و نمايش توام كميت و كيفيت برون داد علمي پژوهشگران معرفي شد. به اين ترتيب كه شاخصh  يك پژوهشگر عبارت است ازh  تعداد از مقالات وي كه به هر كدام حداقلh  بار استناد شده باشد.

·         مبناي محاسبه شاخص‌هاي علم سنجي در سامانهISID جديدترين داده‌هاي استخراج شده از بانك اطلاعاتيScopus  است. ساير اطلاعات هر عضو هيات علمي در اين سامانه مانند عكس، آدرس صفحه اختصاصي فرد در Google Scholar،CV  در صورت ورود اطلاعات توسط كارشناس علم سنجي دانشگاه مربوطه با كليك بر روي نام عضو هيات علمي نمايش داده مي‌شود.

اعضاي محترم هيات علمي در صورت مشاهده هر گونه خطا در اطلاعات موجود در سامانه مي‌توانند درخواست اصلاح اطلاعات مورد نظر خود را از طريق فرم ارسال بازخورد كه در صفحه اختصاصي هر فرد قابل مشاهده است، ارسال نمايند و يا با برقراري تماس با كارشناسان علم سنجي دانشگاه مربوطه درخواست اصلاح اطلاعات خود را مطرح و پيگيري نمايند.

لازم به ذکر است که این سامانه یکی از سامانه‌های دوازده‌گانه« نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران»با نام اختصاری (نوپا)ست که در درگاه اختصاصی آن در آدرس http://research.ac.ir در دسترس است.

نمایش 5 - 1 از 132 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5