دسترسی دانشگاه به بانک اطلاعاتی Ulrich

به اطلاع كاربران محترم مي رساند دسترسي به بانک اطلاعاتی Ulrich در برگیرنده اطلاعات بیش از 300000 عنوان مجله و روزنامه برای همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور از طریق آدرس: http://ulrichsweb.serialssolutions.com  فراهم شده است.

شرکت در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

همزمان با برگزاری سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و رسالت همیشگی کتابخانه مرکزی در مجموعه سازی بهینه منابع و ضرورت این مهم،کارکنان کتابخانه پس از نیاز سنجی و دریافت پیشنهادات گروه های آموزشی بمنظور تهیه منابع مورد نیاز مجموعه در این نمایشگاه از تاریخ 14 لغایت 22 اردیبهشت ماه 96  شرکت نمودند.

index

بازدید هیئت بورد بهداشت باروری و مامایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کتابخانه

در تاریخ 7/12/95 و باهدف بررسی وضعیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و زیرساخت‌های لازم برای اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته مامایی، خانم دکتر تهرانیان رئیس هیئت بورد بهداشت باروری و مامایی وزارت و مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی به همراه خانم دکتر لطیف‌نژاد از اعضای هیئت بورد بهداشت باروری و مامایی با حضور در پردیس دانشگاه، از بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی بازدید کردند.

1                            5

برگزاری دومین جلسه کارگاه کتابخانه مرکزی جهت دانشجویان جدیدالورود

دومین جلسه کارگاه کتابخانه مرکزی جهت دانشجویان جدیدالورود با عنوان "آشنایی مقدماتی با کتابخانه و واحد کامپیوتر" در روز دوشنبه مورخ 95/12/09 ساعت 14 الی 16 در محل سالن دکتر روحانی با حضور 47 دانشجو در رشته های کاردانی فوریتها، کارشناسی ناپیوسته هوشبری و گروهی از دانشجویان ترم 2 علوم آزمایشگاهی برگزار گردید.

photo 2017 03 05 10 53 34    DSC 0740

برگزاری کارگاه های کتابخانه جهت دانشجویان جدیدالورود

نظر به شروع سال تحصیلی و ضرورت آشنایی دانشجویان جدید الورود با نرم افزار های کتابخانه و واحد کامپیوتر کارگاه "آشنایی مقدماتی با کتابخانه و واحد کامپیوتر"در روز سه شنبه ساعت 14 الی 16 مورخ 95/12/3 در محل سالن رازی با حضور 36 دانشجو در رشته های پرستاری، سلامت دهان و گروهی از دانشجویان ترم 2 مامایی برگزار گردید.

نمایش 5 - 1 از 84 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5