بازدید حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد از کتابخانه مرکزی

حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد دربازدید از کتابخانه‌ مرکزی بمناسبت هفته کتاب گفتند: در قرآن کریم در سوره علق در اولین آیه از خواندن و تعلیم و تعلم و کار با قلم تجلیل به عمل آمده است و معجزه جاویدان پیامبر اسلام(ص) کتاب است که از لحاظ فصاحت و بلاغت و اثرگذاری و محتوای علمی و... یک معجزه است.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: در روایات از کتاب به عنوان باغ و بوستان دانشمندان یاد شده است که باید فرهنگ کتابخوانی در بین ما مسلمانان از همه مردم جهان بیشتر باشد که متاسفانه وضعیت مطلوبی نداریم. اگر خواسته باشیم فرهنگ مطالعه نهادینه شود لازم است از همان دوران کودکی فرزندان را با کتاب های مفید و مذهبی آشنا کنیم تا با مطالعه خو بگیرند و اگر این فرهنگ تقویت شد هم بهتر تربیت میشوند و هم درموفقیت تحصیلی و خدمات آینده آنها تاثیرگذار خواهد بود.

در پایان این بازدید با هدایایی از زحمات کتابداران تجلیل شد.