معرفی علم نت ( جویشگر علمی فارسی )

شرکت دانش بنیان دادگان کاوند فهیم به عنوان یکی از واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه قم از سال ۱۳۹۵ موفق به طراحی یک موتور جستجوی خاص منظوره برای جستجوی در اسناد علمی فارسی با نام "علم نت" Elmnet.irشده است.

علم نت یک جویشگر علمی فارسی است که با رویکردی شبیه به گوگل اسکالر و با تمرکز بر اسناد علمی فارسی طراحی شده است. این جویشگر سایت های نمایه کننده اسناد علمی مانند Magiran, Noormags, SID, Ensani، سیویلیکا، ایرانداک و هم چنین سایت های اصلی نشریات علمی پژوهشی را ایندکس کرده و در قالب یک جویشگر تخصصی و در اختیار پژوهشگران قرار می دهد.در حال حاضر جستجو در بیش از ۰۰۰/۵۰۰/۴ سند علمی شامل کتاب، مقاله کنفرانس، مقاله نشریه و پایان نامه از طریق علم نت فراهم شده است.هدف از طراحی این محصول، کاهش هزینه های زمانی و مالی پژوهشی و افزایش کیفیت پژوهش های انجام شده در زبان فارسی است.

از قابلیت های این جویشگر می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

·         جامع ترین بانک منابع علمی فارسی منتشر شده در وب.

·         جستجوی یکپارچه، استاندارد و قوی در منابع علمی.

·         شناسایی موضوعات علمی داغ در حوزه های مختلف پژوهشی.

·         امکان ایجاد رزومه علمی پژوهشی توسط پژوهشگران.

·         امکان استعلام عنوان پژوهش به منظور پیشگیری از انجام تحقیقات تکراری.

جهت اطلاع بیشتر در خصوص ویژگی ها و امکانات منحصر به فرد این جویشگر می توانید از قسمت منابع کمک آموزشی استفاده نمایید.