کتابخانه تخصصی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد

کتابخانه تخصصی دانشکده بهداشت دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از اساتید و اعضای هیئتعلمی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان گناباد افتتاح شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم گفت: این کتابخانه با توجه به نیاز دانشکده بهداشت به وجود کتابخانه تخصصی، با اعتباری بالغ بر 150 میلیون تومان تجهیز و به بهره برداری رسیده است.
دکتر باذلی اظهار داشت: امیدواریم سایر دانشکده‌های دانشگاه نیز بتوانند از کتابخانه‌های تخصصی بهره‌مند شوند تا هر چه بیشتر فضاهای مورد نیاز برای مطالعه دانشجویان در حوزه تخصصی آنان فراهم شود.
مجتبی ازقندی، مدير اطلاع رساني پزشكي و منابع علمي دانشگاه نیز با قدردانی از حمایت های رئیس دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به لزوم رعایت استاندارها و تاکید اعضای بورد تخصصی بهداشت برای تاسیس کتابخانه تخصصی این رشته، اقدامات لازم در معاونت تحقیقات و فناوری و تیم مدیریت اطلاع رسانی پزشکی برای تجهیز و آماده سازی اولین کتابخانه تخصصی دانشکده‌‌ای دانشگاه انجام شد که امروز و در گرامیداشت ایام مبارک هفته وحدت و هفته کتاب به بهره برداری رسید
.

.